Fysiofitheidscan

De Fysiofitheidscan is een test voor iedereen die geeft om zijn of haar gezondheid. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk?

Fysio in Middelharnis | Fysiotherapie Moniek van Gilst (Goeree-Overflakkee)

De Fysiofitheidscan is een test voor iedereen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan bewegen doet. Op basis van de Fysiofitheidscan wordt middels een persoonlijk advies aangegeven hoe u op een eenvoudige manier aan uw gezondheid kunt werken.

De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen: een korte vragenlijst, conditie, kracht (naar keuze), lenigheid (naar keuze), coördinatie (naar keuze), huidplooimeting en de uitslag.

U kunt thuis al beginnen. Na uw inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie en een korte vragenlijst.

De ingevulde vragenlijst neemt u mee naar de fysiotherapeut die bij u de Fysiofitheidscan afneemt. Nadat de fysiotherapeut de vragen en antwoorden met u heeft doorgenomen wordt u geïnformeerd over Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen wordt een aantal andere tests bij u afgenomen. Op deze wijze wordt een indruk verkregen van de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.

Na afloop van de tests bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn. De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur.

U wordt geholpen door Moniek van Gilst.

Fysiofitheidscan nodig?

Wacht niet langer en neem contact op met Fysiotherapiepraktijk Moniek van Gilst. Wij adviseren u omtrent uw situatie. Bel ons op 0648078314 om een afspraak te maken. Onze deskundige fysiotherapeuten helpen u graag.