Behandelingen bij Fysiotherapiepraktijk Moniek van Gilst

De behandelingen binnen onze praktijk sluiten we altijd zo zorgvuldig mogelijk  persoonlijk aan op uw klacht. Na een gesprek gaan we kijken op welke manier we uw behandeling kunnen starten en welk traject we gaan volgen. De behandelduur is afhankelijk van de pijn, maar ook wanneer de pijn is ontstaan. Hieronder hebben we een aantal behandelingen wat uitgebreider uitgelegd. Indien het nog niet duidelijk is of als u nog vragen heeft, neem dan met ons contact op en komt langs bij onze fysio praktijk in Middelharnis.

2 mensen bij foto

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.

Meer over algemene fysiotherapie

Jongen met bal

Fysiotherapie voor kinderen

_Fysiotherapie voor kinderen is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie gericht op baby’s, kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar.

Meer over fysiotherapie voor kinderen

Thuiszorg

Fysiotherapie in de thuiszorg

Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven. Tegenwoordig is dit ook allemaal mogelijk. De verpleging komt aan huis, er is hulp in het huishouden, maaltijden worden kant-en-klaar aangeleverd, etc.

Meer over fysiotherapie in de thuiszorg

2 dames bij een raam oncologie

Fysiotherapie bij oncologie

De fysiotherapeut krijgt steeds meer te maken met de zorg aan patiënten met oncologische aandoeningen. Het is een patiëntengroep die steeds groter wordt in de Nederlandse gezondheidszorg en samenleving.

Meer over fysiotherapie bij oncologie

Dame metbekken oefening

Bekkenbodemtherapie

Fysiotherapie bij bekkenbodemklachten is bedoeld voor mensen van wie de klachten het gevolg zijn van functiestoornissen van de bekkenbodem zoals incontinentie, obstipatie, verzakkingen en pijn.

Meer over bekkenbodemtherapie

Sport fysio

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens sporten en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.

Meer over sportfysiotherapie

Medical Taping

Medical Taping

In onze praktijk wordt ook gebruik gemaakt van het Medical Taping Concept. Dit is een speciale manier van tapen met elastisch tape die de spieren en gewrichten niet in hun beweging beperkt, maar hun functie ondersteunt.

Meer over Medical Taping

Scan voor fitheid lichaam

Fysiofitheidscan

De Fysiofitheidscan is een test voor iedereen die geeft om zijn of haar gezondheid. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk?

Meer over de fysiofitheidscan